Om oss 

Leyanas Hijab, Rima och Rabi

4 barns föräldrar med många bollar i luften.


Har alltid haft en kärlek för hijaben, slöjan eller sjalen. Ja ett kärt barn har en massa namn. Utbudet va inte den bästa här i Sverige. 

Alltid när någon skulle utomlands, speciellt till mellanöstern önskade jag mig alltid hijab. Min enda önskan att få hem hijab i massa olika färger och former. Att kunna matcha sin outfit .

Min farmor var min största supporter, som alltid hämtade hem en hel drös med olika hijab. Min första chiffon fick jag redan 2004 . En röd med Dior logga på.  Min farmor designade även min student hijab. 

Drömmen om att erbjuda ett brett sortiment som möjligt så ingen saknade något har alltid funnits där men att veta hur, vart och när att starta var svårt. 

Åren går och tanken finns fortfarande. Det börjar finnas små affärer säljer hijab men inte många alls, knappt att det fanns online. 2012 började jag spåna ännu mer på detta och har det alltid i baktanken. Men livet kommer alltid emellan. 

Resan till Jordanien 2017 fick mig att ta steget. Drog min man till en affär som hade massförsäljningar och kunde bistå till företagare. Vi startade med en IKEA kasse som sålde slut på knappt 2 veckor. Och det rullar därifrån. Namnet skulle väljas, fick min dotter 2016 Layana, men det namnet är redan upptaget i Tyskland så fick bli Leyanas Hijab! Ifrån en leverantör till flera olika leverantörer med högkvalitativa produkter som jag kan vara stolt att erbjuda er. Majoriteten av marknadens varor kom ut först härifrån!  Istället för en IKEA kasse med varor har vi ett stort lager. 

Det kom fort förfrågan ifrån hela världen med att kunna köpa våra produkter. Vi har sålt till USA, flertalet av städer, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Gambia mfl. 

Pandemin kom och gjorde det svårt med att få in produkter som vanligt vilket gjorde det svårt för oss och er kunder. Även kom det att komma en nedgång för mitt mående, Förlossningsdepression som utvecklades till medelsvår depression och kämpat mig igenom 2020 på ett sätt jag behövde. Vilket ledde till att företaget inte rullade i kraft. 2021 har vart mitt år. Min revanch. Påfyllning av alla produkter, nya modeller och rekord i omsättning samt antalet produkter!

Nu siktar vi på ännu fler rekord tillsammans med er!TEAMET

Vi på Leyanas Hijab består av

Rabi Nazzal

Han som grundade detta med Rima . 

Rabi är bra på att ta ut eran post, bära tunga kartonger!

Rima Amaya

Det är jag ni har kontakt med via facebook, mail eller instagram. Jag som packar era ordrar, beställer in, redovisar och bokför. Spindeln i nätet. Och jag stormtrivs!!