Tålig Jerseyhijab Amira

I lager.
129 kr


Upptäck vår nya tåliga jersey Amira hijab som är perfekt för arbete inom vården eller barnomsorg. Den här hijaben är lätt att dra på och passar lika bra som sporthijab. Matcha gärna med en underslöja med öronöppning, så kan du bära ansiktsmask, stetoskop eller hörlurar medan du jobbar. Du hittar den här Underslöja med öronöppning.

Amira hijab är tillverkad i tålig jersey tyg och tål upp till 60°C i tvättmaskin. Den är smidig och sitter på plats, och självtorkas. Köp din Amira hijab idag och få ett modernt och bekvämt hijab som passar för alla tillfällen!

Våra produkter är av högsta kvalitet och vi strävar efter att alltid ge dig den bästa upplevelsen. Vi gör vårt bästa för att säkerställa att de visade produkt färgerna är en sann bild av de faktiska produkt färgerna, men vi kan inte garantera en exakt färg matchning. Vi förbehåller oss rätten om felskrivning, avvikande lager saldo och eventuella färgskillnader. Vi erbjuder de senaste trenderna och de bästa produkterna som finns på marknaden. Vi är stolta över att kunna erbjuda färger som är unika och som kommer att passa dina personliga preferenser. Vi är fast beslutna att leverera produkter som är både högkvalitativa och som har en färg som är nära den du ser på bilden. Vi är dedikerade till att ge dig den bästa hijaben du kan finna.